Print

Installatie -> Beveiligingsinstallaties

 

Leo Lievense heeft het diploma "Installatiedeskundige Brandmeldinstallaties" behaald in februari 2008. Het diploma "Projecteringsdeskundige Brandmeldinstallaties" behaald in januari 2009. En het diploma "Onderhoudsdeskundige Brandmeldinstallaties" behaald in juni 2009.

Safetyspec voldoet aan de VEB 3 Kwaliteitsregeling en is VEB Erkend Beveiligingsinstallateur. Lidmaatschapsnummer: 18142. De hierbij gehanteerde leveringsvoorwaarden, zowel zakelijk als consument, staan op www.veb.nl. Op 15 juni 2009 is het diploma MBV behaald en op 11 juni 2010 het diploma TBV. Hierdoor mag Safetyspec geheel zelfstandig alle inbraakdetectie-installaties zelf projecteren, aanleggen, onderhouden  en certificeren. Op 26 januari is het diploma TBMB behaald. Hierdoor heeft Safetyspec aantoonbaar kennis op het gebied van elektronische en tevens bouwkundige beveiliging.


Op 15 maart 2012 heeft Leo Lievense als eerste Zeeuw het certificaat ontvangen van Specialist Inbraak Beveiliging. Van de ca. 1000 alarminstallateurs die er landelijk zijn, hebben er slechts 31 dat certificaat ontvangen.