Print

Bedrijfsprofiel

Visie en strategie
Om ook in de toekomst gezien te worden als úw elektraspecialist, streven wij continu naar verdere innovatie en optimalisatie van onze diensten. Hierbij staan de wensen en behoeften van onze opdrachtgevers centraal. Door elke opdracht professioneel, slagvaardig en (kosten)efficiënt te benaderen, moeten onze opdrachtgevers concluderen dat Safetyspec de beste partij is om mee samen te werken.
Om de visie met succes te realiseren, hanteren wij een strategie gebaseerd op de volgende vijf uitgangspunten:

1. Samenwerking
Safetyspec stelt zich niet op als leverancier maar als volwaardige en betrouwbare partner die opkomt voor de belangen van zijn opdrachtgevers. 

2. Maatwerkoplossingen
Safetyspec is gewend om zich te verplaatsen in de wensen van zijn opdrachtgevers en kan voor elk elektravraagstuk, hoe eenvoudig of complex ook, een oplossing op maat ontwikkelen.

3. Integrale dienstverlening
Safetyspec wil zijn opdrachtgevers álle zorg rond hun elektro uit handen nemen in samenwerking met externe specialisten die aan hoge kwaliteitscriteria voldoen.

4. Optimale prijs/kwaliteitverhouding
Safetyspec is permanent uit op efficiëntieverbetering en het creëren van schaalvoordelen. Dat resulteert voor zijn opdrachtgevers in een optimale prijs/kwaliteitverhouding.

5. Investeren in ontwikkeling
De vakkennis van Safetyspec wordt continu verbreed en verdiept zodat zij berekend is op de toekomstige wensen en eisen van zijn opdrachtgevers.